top of page

Forskning - Extracellulära Vesiklar

222EA9BC-29BC-45E7-BC6E-44EE1BD307DF.webp

Analys av extracellulära vesiklar

EVs har väckt ökat intresse inom diagnostiken på grund av deras potential som biomarkörer och terapeutiska medel. EVs kan ge värdefull information om hälsotillståndet och sjukdomsstatusen. Till exempel kan EVs avslöja förekomsten och progressionen av tumörer, infektioner, autoimmuna sjukdomar och hjärt-kärlsjukdomar.

Oavsett om du är intresserad av att utforska rollen för EVs inom grundforskning eller utveckla nya EV-baserade tillämpningar för kliniska eller forskningsändamål kan vi hjälpa dig att uppnå dina mål.

 

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för olika typer av prover (t.ex. blod, urin, saliv, cerebrospinalvätska) och olika fenotyper av EVs.

Image by Startaê Team

Studie design

Analys av extracellulära vesiklar (EVs) kan skräddarsys specifikt för varje projekt och ändamål. Efter en första konsultation utformas en specifik flödescytometrisk panel för att detektera specifika undergrupper av EVs som kan vara av intresse.

Vår tjänst erbjuder en omfattande och flexibel ansats till EV-analys, baserat på en första konsultation med klienten. Vi kan utforma en flödescytometrisk panel som kan mäta olika parametrar för EVs, såsom storlek, koncentration, ytmarkörer och intracellulära molekyler (t.ex. DNA och mRNA). Vi kan analysera praktiskt taget vilken typ av biologisk vätska som helst, såsom blod, urin, cerebrospinalvätska (CSF), saliv eller bröstmjölk.

Resultaten av vår EV-analys kan presenteras som en detaljerad rapport som inkluderar grafer, tabeller och statistik. Rapporten kan också inkludera en diskussion om den biologiska betydelsen och implikationerna av resultaten. Vår EV-analystjänst kan hjälpa dig att upptäcka nya aspekter av cell-cell-kommunikation, identifiera nya biomarkörer för sjukdomar eller behandlingssvar och utforska de potentiella terapeutiska användningarna av EVs.

Om du vill veta mer om våra tjänster eller begära en offert, vänligen kontakta oss idag. Vi ser fram emot att arbeta med dig på dina spännande EV-projekt.

Vänligen fyll i formuläret för att kontakta oss

Tack för ditt meddealnde. Vi kommer att återkomma till dig så fort som möjligt!

bottom of page