top of page

Om Oss

Fariborz Mobarrez

Fariborz Mobarrez, PhD, CEO

FBMLab

FBMLab är ett ledande företag inom konsultation och högkapacitetsanalys av extracellulära vesiklar (EV). Vi erbjuder en rad tjänster, från isolering och karakterisering av EV till biomarkörsupptäckt. Med mer än 20 års erfarenhet inom området har vi expertisen och tekniken för att hjälpa dig att utveckla din forskning och tillämpningar inom EV.

Fariborz Mobarrez, PhD, VD, har mer än 20 års erfarenhet av att analysera och använda EV som biomarkörer i både prekliniska och kliniska studier. Innan han startade FBM Lab Konsult 2017 var Fariborz en heltidsforskare vid Karolinska Institutet inom kardiologi och reumatologi. Parallellt med sitt arbete som VD arbetar Fariborz också som universitetslektor vid Uppsala universitet. Fariborz har arbetat med både internationella och nationella projekt inom hjärt-kärlsjukdomar, autoimmuna sjukdomar, cancer och neurologiska sjukdomar.

FBMLab har samarbetat med olika universitet samt internationella läkemedelsföretag, såsom H. Lundbeck, där FBMLab har ett huvudtjänsteavtal.

Vi är engagerade i att erbjuda högkvalitativ service och om du är intresserad av våra tjänster eller vill lära dig mer om EVs, kontakta oss idag.

Distribution of scientific publications.png

Distribution of scientific publications

bottom of page